Creatieve week

Ik kijk er al een tijdje naar uit om samen met andere enthousiaste mensen me een aantal dagen terug te trekken op een idyllische plek. Met een ruim atelier, een mooie tuin en gezellige kamers is het verblijf Mon Idée precies wat ik zocht! Vandaar dit initiatief voor een vrij zomeratelier: iedereen doet waar hij zin in heeft en zorgt zelf voor zijn materiaal, er wordt voor lekker en gezond eten gezorgd, we inspireren elkaar en genieten als god in Frankrijk van de rustige omgeving.

Voor wie?

Iedereen die een hele week ontspannen “zijn/haar ding wil doen”. vb. boetseren, breien, fietsen, juwelen maken, lezen, lopen, naaien, schilderen, schrijven, tekenen, wandelen, … en samen koken, eten en drinken.

Prijs

Prijs: € 300 per persoon voor de hele week, inclusief eten. Graag een voorschot van € 150 betalen bij inschrijving met vermelding “naam – Mon idee”. Het saldo betalen voor 1 juli 2018. Inschrijven voor een of meerdere dagen is ook mogelijk. De prijs per dag bedraagt dan: € 60 per persoon, inclusief eten. Als u alleen op een kamer wil slapen, dan betaalt u een toeslag van € 10 per dag.
Object K, Beeklei 7a, 2920 Kalmthout
Rekeningnummer (ING): BE62 3631 6168 1761

Inschrijving

E-mail naar Katrien Pandelaers via object.keramiek@gmail.com. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Maximum 10 personen. Wees er snel bij!

Praktisch

Eigen bed- en badlinnen meebrengen (of € 18 per persoon extra betalen en vermelden bij inschrijving), eigen materiaal meebrengen (klei, sportgerief, etc..). We spreken op voorhand al eens af om de week te overlopen en de kamerverdeling vast te leggen.

Urenschema

Dag 1

Maandagmiddag vanaf 16 uur
Aankomst
Zondagochtend vóór 11 uur
Vertrek

Datum

06 - 12 aug 2018
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

300,- maaltijden, verblijf inbegrepen

Locatie

Mon Idée
2, Rue de la Liberté, Auvillers-les-Forges, Frankrijk
Categorie

Organisator

Katrien Pandelaers
Email
object.keramiek@gmail.com
QR code