Een bijzonder vakantiehuis in de Franse Ardennen
voor 13 personen

In een klein gehucht in de Franse Ardennen, met de uitzonderlijke naam ‘Mon Idée’, staat een al even uitzonderlijk huis. Een sfeervol vakantiehuis voor creatieve zielen die op zoek zijn naar een charmant verblijf met werkatelier. Ook families, vrienden, teambuilders, … vinden hier een inspirerende gîte met grote tuin en zomerserre om samen (ont)spannende dagen door te brengen.

Ontdek hier de charme van het huis

Een verrassend interieur

De grote oude dokterswoning werd gerenoveerd met behoud van de aanwezige elementen. De zoldervondsten maken de inrichting origineel en doen het verleden van het huis herleven. De woning met 6 slaapkamers is comfortabel gerenoveerd. Dwaal door de nostalgische en speelse elementen met af en toe een knipoog naar de gekte van het leven.
> Ontdek hier de charme van het huis.

In het vergeten land

Het noorden van de Champagne Ardennes, de Thierache genaamd, is prachtig uitgestrekt, een lappendeken van weiden en bossen. Vol onbetreden wandelpaden en hier en daar verstrooid in het landschap een klein dorp. Dring er diep in door en geniet van de magische sfeer die de ochtendmist tussen de bomen oproept.
> Ontdek hier de hartstocht van het landschap.

Ontdek hier de hartstocht van het landschap.
Ontdek hier de bijzonderheden van de Thierache.

Er samen op uit

Het dorp Mon Idée straalt wat vergane glorie uit, maar dat is slechts een dekmantel voor al het te ontdekken moois in de omgeving. We stelden een ’10 om te zien’ samen om op korte termijn enkele bezienswaardigheden te bezoeken.
> Ontdek hier de bijzonderheden van de Thierache.

Een creatieve vakantie

Bijzonder aan het huis is het aparte werkatelier, aanpalend aan de serre en uitgevend op de grote tuin. Creatieve zielen halen hier hun hart op.
Welkom aan zangkoren, muzikanten, keramisten, kalligrafen, papierscheppers, yoga-beoefenaars, kookadepten, schilders, naai- of breiclubjes, ….
Ter beschikking: extra werktafels, water, apart toilet, werkmateriaal, kookvuur,….

Maar ook sportieve stages, teambuildings en allerhand trainingen vinden hier de perfecte plek.

> Ontdek hier alle creatieve mogelijkheden.

Ontdek hier alle creatieve mogelijkheden.

Wij zitten ook op FaceBook

Davy & Liesbeth Nijs- Wyseur
2, Rue de la liberté, 08260 Auvillers Les Forges

+32 (0)494 888931 info@monidee.org